måndag 20 juli 2015

Sommarutmaning no 2 inne hos "Veckans skiss"

 Här kommer den andra av Sommarutmaningarna inne hos 
http://veckansnyaskiss.blogspot.se/Även här skulle man använda ett stort foto. Man skulle inspireras av form, färg, mönster och dessutom inspireras av skissen. 
KUL utmaning!
Jag gillar när det liksom är flera "krav" så man får gnugga geniknölarna lite extra, och när dessutom färgerna är ett par av mina favvo-färger.... ;)


Jag följde skissen ganska strikt ändå, för den hade ett väldigt fint upplägg tyckte jag. Fotot var inget jättestort, men det största jag hittade för dagen. 
(Vår gamla skrivare har gett upp, men en ny är införskaffad....dock inte inkopplad, och jag väntar på att Sonalyckan ska ha tid att hjälpa mej med detta...) 
Såg på det gula inspirationskortet längst upp att det liksom var tegelmönster. Det fick jag maska dit med lite gesso... 
Sicksack-mönstret i nederkant på fotot fick blommorna stå för!


Så mycket text tyckte jag inte behövdes.
Jag har skrivit så många rader förut om den här älskade, goa hunden så...
...och en bild säger ju mer än tusen ord?


Däremot stämmer den tryckta texten väldigt bra.
"So many of my smiles begin with you"
Och ja....det stämmer verkligen.
Han är ett av mina glädjepiller. Ska ju inte glömma dom tre andra "Pälsklingarna" heller, men just Labbas...han är...
...är...ja, han är mitt hjärta helt enkelt! 
<3Följ gärna länken längst upp på sidan här, så kommer du in till "Veckans skiss".
Dom har faktiskt riktigt roliga utmaningar, och själv ska jag bli bättre på att hänga på fler av dom!
Har haft lite stiltje ett tag, men hoppas hitta "mojon" igen.
Allt gott!
Kram <3

6 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

Men hej!!...tror DU på tankeöverföring?...jag leta dig häromdan,och fundera hur det var med dig, tyckte om dina inlägg, men det är konstigt så fort man tappar bort varann...synd,ännu mer blir det när butiken inte finns, som du säger , att bara få en liten pratstund,Mikaela och jag har sagt att vi ska träffas , men inte det blir av!
Bloggandet blir det väldigt glest med också, jag har nu tre-fyra månader varit mest ute på FB av alla ställen, hittat några grupper där jag sålt av lite av alla tyger, mönster hobbyböcker, jag måste rensa, jag har nog varit en STOOOOOR Ekorre.
Hoppas vi hörs igen, jag har tänkt också på Lo, som är kul , men ofta får jag inte till det som jag vill , andra är så duktiga, tycker din var jättefin , ska titta lite till på den och få lite tips
Kram och tack för att du titta in Inga

Gittans Pysselsida sa...

Hej igen!
,Det var en sak till, du sa att din skrivare pajat, samma jag var ut till Elgiganten där den var köpt, men de lagar ju inte sånt längre, dem är väl så billiga så det är inte värt det, min gick inte att scanna på, och utskrifterna blev randiga, nåväl, jag får ju köpa en ny , men vad ska man köpa, har nu haft Epson SX425W, i 4 år höll den, men jag kunde inte bestämma mig idag, så nu frågar jag, har du ett tips att ge vad jag ska köpa?
Kram Inga

Lady Gaggig sa...

Hej igen Inga! Och tack för din varma goa kommentar!
Jag sitter här och skrattar högt....förlåt!
Men jag hade också en Epson....fast XP-510....fråga mej inte vad det är för skillnad. Denna var snorbillig när vi köpte den efter jul. Så länge varade den...
Nädå, men utskrifterna blir randiga här med!
Nu har vi köpt en lite dyrare variant. Scanna är nödvändigt här pga Gubbens behov. Denna gången blev det en Canon Pixma MG 7550. Har ingen aning om hur den är, men den skulle visst vara en bra fotoskrivare enligt killen på Inet (på Torp vid Rusta) Har bland annat en färg extra, grå, som ska ge ännu bättre färgåtergivelse. Men som sagt....ännu inte inkopplad så jag kan tyvärr inte berätta ännu hur den är?
Lovar att berätta så fort jag får den inkopplad. Jag är inte så teknisk, och "drullar" mest till allt elektroniskt nu för tiden, så det är lika bra att sonen får fixa...haha!
Vi får försöka träffas vi också någon gång? Vi kanske kunde ordna så att både S och Micaela och vi kunde ses? Hade varit jättekul!
Hörs snart igen. Kram!
Jison

Christel sa...

Härlig tolkning av skissen, fint foto och gillar din tegelstensvägg. Tack för att du är med på VS sommarutmaningar!

ÅsaJ sa...

Fin tolkning av utmaningen! Härligt bakgrundspapper! Hundar bidrar verkligen med mycket här i livet! Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

Lady Gaggig sa...

Tack snälla Åsa J och Christel! Kram, Jison