torsdag 30 juli 2015

Det rullar på här i regnet..

 Ja, det stannar inte. Inte än tack och lov!
Livet alltså...
Det är en något regnig sommar vi har, men man får göra så gott man kan av det. Sonalyckan har fyllt år och hans traditionella utekalas sedan 24 år tillbaka gick med nöd och näppe att genomföra i år med!
Vi gjorde det enkelt för oss i år och köpte familjepizzor av diverse sorter och det uppskattades av alla. och jag slapp allt jobb med mat ;)
En enkel tårta med marrängbotten, vispgrädde, jordgubbar och vinbär funkade finfint till kaffet efteråt. En del blev lite trötta av kalasandet...


Och likt så många andra somrar så varken hinns det med eller orkas det göras så mycket.... Men EN sak hade vi inbokat. 
Vi skulle på Diggiloo.
Egentligen på premiären i Grebbestad men den blev ju inställd när vi kom dit för det stormade så hela scenen höll på att ge sej.
Så då bokade vi om och satsade på Vänersborg istället!

Hmmmmm.....undrar om inte vädret ändå var lite bättre i Grebbestad.
För det blåste STORM och HÄLLREGNADE så ända in i bängen HELA eftermiddagen och kvällen. Till och med artisterna sa att dom aldrig någonsin varit med om en liknande spelning. Cirka 1500 personer lämnade i pausen men vi och några tusen till satt tålmodigt kvar i blötan.
Som tur var hade vi ju sett prognosen innan så vi hade klätt oss helt rätt. Varmt under och hela regnställ och sydväst! Endast näsorna stack fram...
Många hade klätt sej helt rätt, men jag fattar bara inte hur folk tänker som åkte dit i typ jeans och pumps med en liten "Jula-poncho" över axlarna och trodde att det skulle stå emot det vädret????
Att klä sej "snyggt och coolt" den kvällen var nog ett dumt beslut...

Men en stor eloge till dessa fantastiska artister som gjorde allt dom kunde för att hålla igång sin frusna och halvt dränkta publik!
Showen var jättebra...trots allt.

Ja, nu "simmar vi vidare" och hoppas på att Augusti kanske kan bjussa på lite bättre, och framför allt torrare väder? 

Hej hopp!

Inga kommentarer: