måndag 20 juli 2015

Sommarutmaning no 1 inne hos "Veckans skiss"

 Hittade lite roliga sommarutmaningar inne på 
Den första sommarutmaningen gick ut på att man skulle tolka skissen, använda ett stort foto och göra layouten om sitt alldeles speciella lilla smultronställe.
Det var ganska givet vilken plats jag skulle scrappa om...

Naturligtvis nerifrån vår vik.
Härifrån åks det ut med båten, firas midsommar, solas och badas, tittar på häftiga höststormar, fångas krabbor, samlar snäckor och andra strandfynd. 
Om vintern när isen ligger och solen skiner, så är det så oändligt vackert så "det närapå värker i själen". Och med en kanna glögg i väskan ner en sån dag....ja, det är nästan oslagbart.
Det är även den platsen jag går ner till när jag vill "besöka" mamma och pappa.
Jag bor ju 32 mil från den plats där dom ligger på sin minneslund. Då är det gott att ha en sån där plats som man kan hitta ro, sitta och "prata" lite, lägga en blomma i vattnet eller kanske tända ett ljus på vintern. 
Så ja....detta mina vänner, är minsann mitt smultronställe!


Några detaljbilder också...


Några musslor och snäckor från havet..


Blommor så klart. Bilden är från i höstas så det fick bli en lite "murrigare" variant på blomster...Det var allt för denna gången.
Ha det fortsatt gott i sommaren!
Kram <3

4 kommentarer:

Christel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Christel sa...

Underbart att ha en sådan plats och du har gjort en fin layout med känsla. Tack för att du delar med dig av den och att du tolkar VS sommarutmaning!

ÅsaJ sa...

Jättefin tolkning av skissen! Gillar dom harmoniska färgerna och din berättelse bakom fotot. O vilket foto sen!!! Tack för att du är med och tolkar VS sommarutmaning! Kram ÅsaJ

Lady Gaggig sa...

Tack så jättemycket, Åsa J och Christel! Roliga sommarutmaningar var det! Kram, Jison